PORTRÄTTFOTOGRAF


I GÖTEBORG

Föreviga dig själv, dina barn eller dina nära och kära. Jag skapar porträtt som utstrålar känsla, glädje och humor. Välkommen att kontakta mig med dina idéer.

Barn- och familjeporträtt och gravidbilder
Jag fotograferar klassiska, söta eller tokiga bilder på dina barn eller hela din familj. Jag jobbar inte på löpande band, utan tar den tid som behövs för att ni ska bli nöjda! Fotografering sker utomhus eller i studio i Göteborg. Tio redigerade och högupplösta bilder ingår i priset.
Pris i studio: 2 500 kr (inkl. moms)
Pris utomhus: 2 500 kr (inkl. moms) + milersättning

Boudoir (Morgongåva)
Boudoir betyder vrå eller litet rum. Ordet används också för de sensuella bilder som ges som gåva (ofta som morgongåva) till den man håller kär. Du kan också ta boudoir-bilder för att du känner dig vacker eller som en spännande upplevelse. Om du är man eller kvinna spelar mindre roll. Tio redigerade och högupplösta bilder ingår i priset.
Pris: 3 500 kr (inkl. moms)

Custom-porträtt
Har du en galen porträttidé du vill genomföra? Kanske är du en personlig tränare som behöver profilbilder med attityd? Kanske vill du uppleva studiofotograferingen du drömt om eller en rolig fotosession på en möhippa du planerar? Jag hjälper dig gärna. Maila dina idéer till mig!
Pris i studio: 1500 kr per timma (inkl. moms)

Presentkort porträttfotografering
Vill du ge bort en familje- eller syskonfotografering? Eller kanske vill du ge en vän upplevelsen av en studiofotografering med riktigt sköna bilder som resultat? Hör av dig till info@viktorsundberg.se om du vill ge bort en porträttfotografering i present.

Spana in mina porträttbilder här >>>