2014 har varit ett fantastiskt år! Jag har haft fullt upp med att föreviga dramatiska landskap, fåglar, porträtt och bröllop – en härlig blandning! Jag har hållit tre helgkurser i naturfoto, ett tiotal kurser för Canon, anordnat en fotoresa till Abisko, visat bilder för över 200 personer på Vårgårda naturfotofestival och fotograferat en vecka i Skottland. Dessutom har jag varit på 15 bröllop och träffat mängder av trevliga människor på mina hel- och halvdagskurser i naturfoto, ljussättning och bildredigering! Jag har även haft fler privatlektioner än någonsin och det känns verkligen bra! Det bästa av allt är att jag har njutit av varenda sekund!

Jag är övertygad om att 2015 kommer bli minst lika bra! Redan till helgen ska jag fotografera rovfåglar och jag ser fram emot det med lika stor entusiasm som ett barn som väntar på jultomten. Jag känner mig otroligt lyckligt att få fotografera och lära ut foto till andra. Jag älskar det och kanske är det därför jag kan hålla på så som jag gör.

I övrigt är året redan fullt av planerade kurser, resor och bröllop. Det finns fortfarande några platser kvar till mina kurser och tre platser kvar till resan till Isle of Skye. Så om du känner att 2015 ska bli året då du tar stora steg framåt i din fotografiska utveckling tveka inte att anmäla dig! På en kurs eller resa lär du dig så otroligt mycket, saker som det tog många år för mig att lista ut själv. Jag håller inte tillbaka vad gäller att avslöja mina ”hemligheter” om hur jag gör när jag fotograferar. Besök min kurssida och kolla om det finns något som passar dig!

Då var det också dags för en sammanfattning av 2014! Under året har jag tagit 33375 bilder och nedan har jag samlat de drygt 130 som i mina ögon är de bästa. Först natur och fåglar och därefter porträtt och bröllop. Jag hoppas ni orkar titta genom dem! ;)

Ha nu ett underbart 2015! Må det ljus ni fotograferar förädla alla era motiv! :)