Nu är jag hemkommen från en kanontrevlig och intensiv kurshelg i Halland. Man blir rätt mör men vi har sjukt roligt! Helgen blev dessutom mycket lyckad med fina väderförhållanden för naturfoto och mycket humor (även inslag av dålig humor). Tack till alla deltagare som skapade en skön stämning och som även levererade fantastiska resultat som visades upp på vår avslutande bilddiskussion. Otroligt imponerad! Tack även för att ni stod ut med mitt tjat om histogram och vitbalans! ;)

Nedan syns gänget uppställda utanför naturum på Getterön samt en bild jag tog vid Näsbokrok, en av de platser vi besökte på helgens fotokurs.

Nästa kurstillfälle för att gå ”Grundkurs i naturfoto” är 10-12 oktober. Läs mer och boka kursen här.

PS: Nu finns endast två platser kvar till fotoresan till Abisko 10-14 september. Dags att boka! Läs mer!