I september anordnar jag en fotoresa till Abisko. Där kan du njuta av stillheten och friheten i Sveriges fantastiska fjällvärld. Vi hoppas på härliga höstfärger och utlovar krispig luft och nästintill obegränsat med fotomotiv.

Resan är en kombination av foto och vildmarksliv. Vi fotograferar på dagarna och efter solens nedgång umgås vi och äter god och naturlig mat lagad över öppen eld. På nätterna sover vi kaminuppvärma tält. Som ni hör utlovas en fotoresa och naturupplevelse utöver det vanliga!

Resan anordnas i samarbete med äventyrsresearrangören Nordic Overland som drivs av Jonas och Anton som båda besitter lång erfarenhet av friluftsliv och säkerhetsarbete.

Vi kommer ta max 7 personer. Är du intresserad kan du skicka en intresseanmälan redan idag till info@viktorsundberg.se.

Snart kommer fler av höstens kurser att släppas, bland annat grundkursen i naturfoto som hålls i Halland samt en kursdag vid dramatiska Kullaberg.

Foto: Jonas Wallström

Photo 2012-08-14 18 30 42