Igår fick jag vara med om ett mystiskt och mäktigt möte som jag sent kommer att glömma. Efter en händelselös morgon av fågelletande och släpande av tung utrustning satt den bara där och ugglade. Och den var jättenära! Churchill sa att framgång kommer från att gå från misslyckande till misslyckande med bibehållen entusiasm. Det stämmer verkligen för oss som fotar fåglar. Vi behöver vara tålmodiga, lite tursamma och lite smått galna!

Jag tog massor av bilder och det visade sig att det vara tur det – för ugglan var inte alltid lika vaken som på dessa bilder! Och den tittade inte alltid åt rätt håll heller för den delen! Här har ni den i all sin prakt, världens största uggla – berguven!

Färgbilden var ju en självklarhet att man ville ta. Men innan jag lämnade ugglan hittade jag en lite mer kreativ bildvinkel (tror jag). Den fick bli svartvit som många av mina fågelbilder har en tendens att bli. Hoppas ni gillar denna också! Jag är fortfarande tagen av detta mystiska möte! Fler bilder kommer säkert, men nu får det räcka för idag! Ha en trevlig helg!

PS: Glöm inte att klicka på bilderna för att se dem i större format! :)