Imorgon bitti drar jag till Stockholm och Fotomässan! Sjukt roligt! Jag finns i Canons monter B01:11 (du kommer inte kunna missa den) fredag till söndag. Kom gärna förbi och hälsa på! Fotografen Kamilla Kraczkowski och jag kommer löpande att köra korta presentationer av Canons Fotoskola på scenen i montern. Vi kommer också ge dig tips och råd för hur du kan utvecklas ytterligare som fotograf.

Även bevarandefotografen Tom Svensson kommer finnas på plats på scenen i montern samt på större scener på mässan för att visa bilder på utrotningshotade björnar i Kanada. Jag har sett bilderna och hört historien bakom dem. Missa inte detta fantastiska föredrag! Canon-ambassadören Richard Walch finns också på plats och föreläser om bland annat fotografering av extremsport.

Givetvis kan du även komma och känna och klämma på all den senaste och fetaste utrustningen. Vill du ha en gratis sensorrengöring går det också bra! :)

Läs mer om Canons aktiviteter på Fotomässan här >>>

Vi ses på mässan!

logo

canon-fotoskolan