Ibland händer allt på en gång – den berömda ketchupeffekten! Denna helgen var precis så. Min helg har nämligen varit heeelt sjuk! Det började med att jag i fredags kväll hade en fotoutställning med porträtt högst upp i Skansen Kronan i Göteborg. Sikken känsla att ställa ut i en 400 år gammal försvarsanläggning. Bättre lokal för en fotoutställning kan man väl knappast få? Det lär bli svårt att toppa! Massor av folk kom och minglade tillsammans med mig och de andra utställarna, Bengt Persson och Linda Vagnelind. Det blev en fantastisk och lyckad kväll.

I lördags hade jag vernissage på galleri Eugéne & Willam – min första utställning på konstgalleri! Kustbilder var på tapeten, bokstavligt talat! Visst är det underligt med två utställningar på två dagar, men nu råkade det slumpa sig så. I fyra timmar var det en stadig ström av besökare och det kom totalt mellan 150 och 200 personer. Tack till alla som tittade förbi!

Söndag kväll spenderade jag tillsammans med mina fotovänner Thomas Samuelsson, John Hagby och en av världens bästa porträttfotografer, Joel Grimes. Thomas och jag besökte Joel i Los Angeles i våras för att gå hans workshop och jag kan säga att det var värt varenda krona! Snacka om att kunna motivera människor. Han är verkligen helt otrolig! Thomas bjöd på en grym middag hemma hos sig med ett norrländskt tema – ren och älg! Joel är nu i Sverige för att köra workshops på Scandinavian Photo i Göteborg, Malmö och Stockholm. Om du inte tidigare har sett hans bilder, ta en titt på www.joelgrimes.com – helt otroliga grejer!

Nu blir det en lite lugnare vecka med ett par porträttjobb i studion och en naturfotokurs på söndag eftermiddag!

PS: Det finns fortfarande några platser kvar till kursen ”Ljussättning i studio” 8 december. Boka här!

Ha det gott, vi hörs snart igen! :)