Idag hängdes min utställning med kustbilder upp på galleri Eugén & William i Göteborg. Gå gärna förbi och titta på dem, det finns fler än på bilden nedan. Galleriet brukar vara öppet dagtid och på lördagar, men har inga fasta öppettider i sommar. Vill du vara säker på att få en visning kan du ringa galleristen Johan Palmborg på nummer 0707-604376. Efter semestrarna kommer det bli någon slags tillställning på galleriet. Håll utkik på min blogg och på min Facebook-sida för att få information om datum. Galleriet ligger på Erik Dahlbergsgatan 3 i Göteborg. Närmaste hållplats är Vasaplatsen.

Och JA! Jag är sjukt glad över att kunna ställa ut mina bilder på detta sätt! Det är en otroligt skön känsla att se dem på väggarna i ett fotogalleri! :)

Utställning med fotograf Viktor Sundberg på galleri Eugén & William