Jag håller fotokurser i naturen året runt, både halvdagar och helgkurser. I vintras hade jag två deltagare ute i snöstorm och vi hade hur roligt som helst (se nedersta bilden). I helgen var det fyra deltagare som körde kursen i något varmare förhållanden. Jag var bara tvungen att lägga upp dessa Instagram-bilder för att visa hur fantastiska förhållanden vi faktiskt hade i lördags och för att visa kontrasten med vinterkursen. Samma plats, olika bilder – men alltid roligt och lärorikt!

Om du är intresserad av att gå en halvdagskurs i naturfoto kan du läsa mer på Naturfotokurser.se. Kursen är för nybörjare, den är inte speciellt dyr och du kan lära dig saker som det annars skulle ta många år att upptäcka själv. Det finns även en helgkurs du kan gå i sommar om du hellre vill fördjupa dig rejält i konsten att fota natur.

Helgens fotokurs vid kusten

Helgens fotokurs vid kusten

Vinterns fotokurs vid kusten

Vinterns fotokurs vid kusten