Nu har jag lämnat in manuset (Fotoskolan 2) till förlaget. Formgivning och korrekturläsning är i full gång. Det känns lite tomt nu när man har lämnat i från sig allt. Samtidigt är det en enorm lättnad att det mer eller mindre är klart från min sida. Det ska bli fantastiskt roligt att se slutresultatet!

Nedan bjuder jag på en bild som troligtvis kommer med i boken. En bild som inte är så ”Viktor” (i alla fall inte längre), men som jag ändå gillar. Den är tagen efter Idoluttagningarna i Göteborg 2010. Bilden får mig att tänka på hur mycket talang som aldrig utnyttjas, inte bara inom musik, utan inom allt i denna värld. Samtidigt måste man ge cred till de som står och köar och vågar gå på audition.

Att skriva böcker var nog det sista jag trodde jag kunde göra. Men nu har jag lärt mig att allt går! Ta tag i livet. Gör något du aldrig tidigare gjort. Om du aldrig förändrar någonting kommer heller ingenting att förändras. Det kanske låter löjligt men för att lyckas (och bli lycklig) måste man ha rätt mentala inställning. Eller som Thomas Jefferson sa: ”Ingenting kan stoppa mannen med rätt mental inställning från att uppnå sitt mål, inget på denna jord kan heller hjälpa personen med fel mental attityd.”

Idoluttagningarna 2010

Idoluttagningarna 2010