Visste ni att jag arrangerar naturfotokurser? Jodå! Det finns en halvdagskurs samt en helgkurs för de som verkligen vill grotta ner sig.

Halvdagskursen är till för dig som vill få en introduktion till naturfotografering eller värma upp inför en helgkurs. Kursen riktar sig till nybörjare och varar i minst fyra timmar. Du får lära dig alla mina tips om hur du blir en bättre naturfotograf. I kursen ingår teori samt övningar och gemensam fotografering. Vi går genom kamerans inställningar, grundläggande bildkomposition samt naturfotografens utrustning. Kursen hålls i spännande kustmiljö eller i lummig skog beroende på vad du är sugen på.

Helgkurserna riktar sig också till nybörjare och entusiaster. Denna kurs som varar från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag och består av en spännande mix av fotografering, föredrag och workshops med inriktning mot naturfoto. Jag, tillsammans med min trevliga kursledarkollega Thomas, tar upp allt från utrustning och kamerateknik till makrofotografering, bildkomposition och bildbehandling. Våra fantastiska fotoplatser är noga utvalda och inbjuder till varierande fotografering. Vi fotograferar både vid kusten och på flertalet platser i vacker skog, vid bäckar och sjöar. I kursen finns även tid för bildbehandling och gemensamma bilddiskussioner.

Tyvärr är höstens helgkurs vid Åkulla bokskogar och Getterön fullbokad. Men vi kör två nya kurstillfällen i vår som kommer gå att boka redan i höst. Skicka gärna ett mail till info@naturfotokurser.se om du vill att vi håller dig uppdaterad om framtida kurser.

Vill du boka en naturfotokurs eller känner någon som är intresserad? Kurserna är märkesoberoende och kan bokas på www.naturfotokurser.se

Naturfotokurser.se