Sedan jag var tonåring har jag alltid velat skriva en bok. Nu när det äntligen är gjort känns det nästan overkligt. Folk gratulerar mig och det är svårt att tacka på ett sätt som uttrycker hur det verkligen känns. Men nu är det äntligen klart, boken är nu faktiskt släppt, PÅ RIKTIGT! Den finns i lager hos nätbutikerna och den står på hyllorna i bokaffärerna, perfekt till jul. :) Glädjande nog så är den även 1:a på topplistan på Faktabocker.se (före Zlatan!) och den finns även på Scandinavian Photo, en fotobutik som jag varmt kan rekommendera.

En del vänner har redan hört av sig med positiv kritik om boken och det känns jättebra! Även om det nu återstår en hel del arbete så känns det ändå som slutet på ett mycket trevligt projekt som började med ett litet Twitter-meddelande den 3de februari, alltså för nästan ett år sedan. Sociala medier regerar! ;) Någon gång tänkte jag berätta hela historien om hur boken blev till, (det började för mer än 10 år sedan egentligen) men det får bli en annan dag. Nu skall jag sätta mig och fundera på Fotoskolan 2 som kommer att bli klar någon gång i 2012!

2011 blev året då jag förverkligade en dröm och jag börjar verkligen tro på klyschan om att allt är möjligt, så länge man fokuserar, ger järnet och inte viker sig för lite motgång. Så om det är något du vill göra, gör det idag, för det finns bara ett visst antal morgondagar kvar!

DEN PERFEKTA JULKLAPPEN
Rekommendera gärna min bok till släkt och vänner. Den är även en utmärkt julklapp till nybörjare inom foto. Snacka om att komma undan lätt, den är ju bara några klick bort! ;) Hur som helst så hoppas jag att du som läser boken tycker om den och att den inspirerar dig till att använda din kamera oftare och att du med tiden även utvecklar ditt fotograferande.

Nedan har jag samlat lite information om boken, pressreleaser samt länkar till där den finns att köpa.

LÄNKAR TILL BOKAFFÄRER SOM SÄLJER MIN BOK
Adlibris
Bokliv
Bokus

CDON.com
Faktaböcker
Lycknis
NevaBooks
Ord&Bok

Tanum.no
Viktorsundberg.se

LÄNKAR TILL FOTOBUTIKER SOM SÄLJER MIN BOK
Scandinavian Photo

INFORMATION OCH PRESSRELEASE
HME Publishing – DEXT (Bokförlaget)
Officiell Pressrelease Fotoskolan 1 (PDF)

MyNewsDesk – Pressrelease
Presskontakt.se – Pressrelease

BILDER

Bättre bilder / Fotoskolan 1 (Framsida)

Bättre bilder / Fotoskolan 1 (Framsida)

Bättre bilder / Fotoskolan 1 (Omslag)

Bättre bilder / Fotoskolan 1 (Omslag)