Jaha, då var Fotomässan 2011 avklarad! Det blev en tuff helg, minst sagt! Vi körde upp hela familjen i mörkret på fredagkvällen och checkade in sent på hotellet. Jag mådde inte helt hundra på vägen upp och på lördags morgon var jag inte alls speciellt frisk! Jag hade feber och kände mig svag. Jag tog mig ändå till mässan där jag skulle hålla tre föredrag men var ganska säker på att jag inte skulle kunna genomföra dem. Vid 12-tiden kände jag mig bättre, bet ihop och körde järnet! Det gick faktiskt jättebra, även om min röst blev så hes så att en deltagare faktiskt kom fram och bjöd mig på en halstablett efter ett av passen. ;) Miniföredragen med Canons Fotoskola drog mycket folk och vi var alla mycket nöjda!

Idag spenderade jag ett par timmar i en annan monter där de sålde min nya bok. Det kändes RIKTIG skönt att äntligen hålla den i handen, efter ett helt års slit. Vi satte upp en skylt där man kunde köpa boken signerad och det fanns faktiskt ett stort intresse för detta. Dock kändes det lite konstigt för mig att signera böcker, man är ju ingen Zlatan direkt! Det blev i alla fall en mycket lyckad helg och nu ser jag fram emot kommande fotohändelser.

Jag gjorde föresten en lite galen grej jag funderat på ett tag och köpte gömslet Ameristep Doghouse till ett bra mässpris! Det skall bli mycket intressant att sitta där och uggla någon helg framöver. ;)

Med risk för att det blir lite för mycket ”egopics” lägger jag ändå ut en del från mässan!