Fotokurser och Workshops

_MG_0372Jag brinner för att lära ut foto och har hållit fotokurser för privatpersoner och företag i över 10 år. Jag är även kursledare och kursutvecklare för Canon, men mina egna kurser passar alla – oavsett vilket kameramärke du använder. Även mina böcker Fotoskolan 1 och 2 är populära bland hobbyfotografer och används dessutom som kurslitteratur på fotoutbildningar i flera skolor.

Jag jobbar med små grupper så att jag har tid att handleda alla på ett personligt sätt. Jag håller inte igen när det gäller att berätta om mina erfarenheter och ”hemligheter” om hur jag gör och tänker när jag fotograferar. Allt i syfte för att du ska utveckla ditt fotograferande och få ut så mycket som möjligt av din fotokurs.

Jag anordnar fotokurser inom naturfoto, ljussättning i studio samt bildredigering i Lightroom. Läs om mina kurser och boka på min sida för fotokurser.

Läs mer och boka din fotokurs här

daniel-skrik-Redigera-2